<    >      STOP >

Bruidsmode ontwerpster Barbara Fabrée

Couturier Barbara Fabrée begon op jonge leeftijd met ontwerpen. Als kleuter werden haar Barbiepoppen voorzien van een fantasierijke collectie, later kleedde ze zich voor school uitsluitend met haar eigen creaties.

Na de middelbare school volgde zij haar opleiding aan de Amsterdamse mode-academie Charles Montaigne, waar ze in 1995 cum laude afstudeerde. Vanwege haar passie voor haute couture en bruidsmode besloot ze naar Londen te vertrekken om als styliste te werken voor een bekende bruidscouturier.

Eenmaal terug in Nederland realiseerde ze zich, dat een eenvoudige bruidsjapon vrijwel onvindbaar was. Ze startte haar bedrijf Barbara Fabrée Bruidscouture en met haar gevoel voor stijl was dit meteen een enorm succes. Sindsdien heeft zij honderden bruiden gelukkig gemaakt met een unieke trouwjurk.

In augustus 1996 trouwde de bruidscouturier met haar grote liefde, Fransman Bruno, in een door haarzelf ontworpen jurk van zijde-satijn met meterslange sleep en een mouwdetail van Frans kant.

Tijdens de internationale bruidsmode ontwerpwedstrijd in Antwerpen werd deze jurk tot favoriet gekozen.

Heden ontvangt Barbara Fabrée haar couture-clienten, met veel enthousiasme, in haar stijlvolle bruidssalon. Zij realiseert zich dat ze een bevoorrecht mens is omdat ze van haar passie haar beroep heeft weten te maken.

Hoogstraat 1, 5061 ER Oisterwijk  |  Tel: +31 (0)13 522 0215  |  E-mail: barbara@barbarafabree.com