<    >      STOP >

Bruidscouture creaties

Bekroonde ontwerpster Barbara Fabrée is dé ultieme bruidsmode-couturier.
Eenvoud en zuivere belijningen zijn haar signatuur, haar creaties stralen een tijdloze schoonheid uit. Barbara is een expert in het bewerken van authentiek Frans Calais kant. Als geen ander weet zij de vrouwelijke vormen van een bruid op subtiele wijze te benadrukken. Klassiek vakmanschap, de absolute top in exclusieve zijde en een perfecte pasvorm zijn kenmerkend voor een Barbara Fabrée haute couture bruidsjapon.

Barbara:
“Ik ontwerp bruidsmode uit passie, iedere creatie is uniek omdat het een weerspiegeling is van de vrouw die deze zal dragen.
Mijn uitdaging is om de persoonlijke schoonheid van de bruid te accentueren met een, voor haar, perfect ontworpen trouwjurk. Hierdoor kan zij vol zelfvertrouwen de huwelijksdag beleven. Iedere creatie wordt in eigen atelier met veel zorg en persoonlijke aandacht gerealiseerd. Ik streef naar perfectie tot in het kleinste detail. De emotie staat bij mij centraal: het sublieme gevoel van “bruid worden” door middel van een haute couture bruidsjurk is niet te evenaren en zal een vrouw haar hele leven lang koesteren.”

Een Barbara Fabrée haute couture bruidsjapon kan uitsluitend, op afspraak, verkregen worden vanuit de bruidssalon aan de Hoogstraat 1 te Oisterwijk.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Hoogstraat 1, 5061 ER Oisterwijk  |  Tel: +31 (0)13 522 0215  |  E-mail: barbara@barbarafabree.com